Šeimų autožygis - ralis 2018

Šeimų autožygis - ralis 2018

Skelbiame geras naujienas. "Šeimų autožygis - ralis 2018" vyks priešpaskutinijį rugpjūčio mėnesio savaitgalį, t.y. 17-19d. Šiemet žvalgysimės po Lietuvos - Lenkijos pasienio kraštą ir lankysime apylinkių istorinius, kultūrinius objektus. Žygio bazinė stovykla įsikurs įdomioje ir paslaptingoje vietoje - akmenu muziejuje "Jotvingių kiemas", kuri yra yra Kybartų kaime, Būdviečio seniūnijoje, Lazdijų rajone visai netoli dabartinės Lietuvos - Lenkijos sienos.

Muziejus pavadintas „JotSeimu logo 2018 800vingių kiemas“, pagerbiant čia gyvenusią baltų gentį. Lazdijai yra šios genties gyvenamojo ploto epicentras. Į muziejaus ekspoziciją įtraukta šalia esanti sena sodyba. Čia eksponuojami šio savito krašto buities reikmenys ir padargai. Su muziejaus ekspozicija mus supažindins pats muziejaus įkūrėjas - Lietuvos kariuomenės karininkas majoras Donatas Mazurkevičius.

"Šeimų autožygio - ralio" formatas tradicinis. Dalyviai renkasi nuo penktadienio vakaro iki šeštadienio ryto. Ryta draugiška automobilių kolona pajudame į ekskursiją po apylinkes. Vakare kupini įspūdžių grįžtame į stovyklavietę, kur detaliai bus pristatytos sekmadienio veiklos - turistinio autoralio bei šeimų turistinės technikos varžybos. Dalyvauti kviečiame visus šeimų ir draugų ekipažus. Išankstinis pasiruošimas nei dalyviams, nei automobiliams nėra būtinas.

REZULTATAI: Turistinio automobilių ralio varžybos, Šeimų turistinės technikos varžybos.

Nuostatai, Reginys Facebook'e

Informacija apie stovyklavietę: Gyvensime pievoje šalia sodybos savo palapinėse. Greta yra nedidelis tvenkinukas nusiprausimui, WC. Šeimininkas žadėjo elekros rozetę, jei reiktų pasikrauti telefonus. Geriamo vandens turėkite savo. Jo pasipildyti bus galimybė šeštadienio žygio metu bei ribotai sodyboje. Galima atsivežti savo kepsnines, o iš šeimininko įsigyti malkų. Stovyklavimo mokestis žmogui už naktį - 1 Euras.

 

Žymos: Automobiliu, Ralis, turistinė technika, sąskrydis