2008.03.20-22(IV-VI) Turizmo paroda „Inventura 2008“

2008 metų kovo 20 – 22 dienomis Klaipėdoje startuos turizmo, sporto ir laisvalaikio inventoriaus, vandens turizmo ir Pabaltijo šalių vidinio turizmo paroda „Inventura 2008“.
Prieš turizmo sezono pradžią organizuojama paroda Klaipėdoje bus pirmoji Lietuvoje, kurioje didelis dėmesys bus skirtas aukščiau minėtoms tematikoms, išryškins vandens turizmą, kaip regiono specifiškumą. Kelionės po Lietuvą ir Pabaltijo valstybes ne tik sparčiai populiarėja, bet ir yra skatinamos Valstybinio turizmo departamento. Klaipėda, geografiniu, turistinių išteklių bei plėtros požiūriu – vieta, kur turizmo, sporto ir laisvalaikio inventorius, vandens turizmas ir Pabaltijo šalių vidinis turizmas susikerta į bendrą tikslinį interesų tašką Lietuvoje.

Parodos organizatorių tikslas ne tik surengti aktualią turizmo, sporto ir laisvalaikio, vandens turizmo ir Pabaltijo šalių vidinio turizmo naujienas ir galimybes pristatančią parodą, bet ir stiprinti ją papildomais renginiais, kurie būtų naudingi ir aktualūs Lietuvos ir kitų Pabaltijo valstybių sėkmingai turizmo tolimesnei plėtrai.

Anot parodos koordinatoriaus Edgaro Vaškaičio, būsima paroda „Invenutra 2008“ bus kitokia nei kitos panašios parodos Lietuvoje. „Mūsų tikslas suorganizuoti „gyvą“, „šviežią“ parodą, kur kiekvienas dalyvis ir lankytojas jaustųsi laukiamas. Jau dabar didelį dėmesį skiriame parodos potencialiems lankytojams. Pirmą kartą Lietuvoje, steigiamas parodos lankytojų klubas. Užpildę parodos internetinėje svetainėje (www.inventura.expo-vakarai.lt) esančią registracijos formą lankytojų klubo nariais gali tapti visi norintys, kurie domisi turizmu. Registracijai į lankytojų klubą nėra jokių registracijos ar dalyvių mokesčių, jokių įsipareigojimų“, – sako Edgaras Vaškaitis.

Klubo nariais tapti išties verta, nes:
• Klubo nariams bus suteikiamas nemokamas įėjimas į parodą „Inventura“;
• Bus gaunama visa naujausia informacija apie organizuojamos parodos naujienas;
• Klubo nariai galės dalyvauti diskusijose turizmo klausimais;
• Bus suteikiamos nuolaidos kitoms UAB „Expo Vakarai“ paslaugoms;
• Organizuojami specialūs konkursai.

Parodos „Inventura 2008“ organizatoriai visiems norintiems praskleidžia ir dar vieną šydą, kuris dažniausiai organizatorių būna neafišuojamas. Tai parodos organizavimo nematoma pusė su visais džiaugsmais ir nusiminimais. Apie visa tai kiekvienas norintis gali paskaityti parodos BLOG‘e adresu: www.blogas.lt/inventura „Tai tarsi parodos dienoraštis, kuris yra preinamas visiems, nes mes esame atviri “, - sako parodos koordinatorius Edgaras Vaškaitis.