Tradicinis turistinis automobilių ralis TURISTAS.LT 2019

Tradicinis turistinis automobilių ralis TURISTAS.LT 2019

TURISTAS.LT kolektyvas tęsia turistinių autoralių organizavimo tradiciją ir kviečia visus neabejingus kelionėms bei automobiliams į jau antrą renginį šį pavasarį - tradicinį autoralį "TURISTAS.LT 2019". Tavęs ir tavo draugų laukia starto jaudulys ir azartiškos rungtys ir galbūt dar nematytų vietų atradimai.

Kur ir kada. Susitinkame 2019 m. gegužės 19 d. (sekmadienį) Žalgirio parke (~Cinkiškių k. Kauno rajone, iš Klaipėdos automagistralės išvažiuoti 127,0 km nuo Vilniaus (ties tokį atstumą rodančiu km stulpeliu), GPS koordinatės 55.136005, 23.731279 , žemėlapis. Dalyvių registravimas, maršrutinių dokumentų išdavimas ir neprivalomas teorinis autoralio pradžiamokslio užsiėmimas vykdomi nuo 9:00 iki 10:00 val. Dalyvių susirinkimas ir burtų traukimas startų eiliškumui - 10:10 val., startas nuo 11:00 val. kas 2 arba 3 min. Trasos ilgis 100-120km. 

Kas gali dalyvauti. Tai mėgėjiškas turistinio tipo ralis. Specialių reikalavimų automobiliui ar ekipiruotei nėra. Tad tau reikės tik:

  • draugo arba draugų, mat ekipažo sudėtis – vairuotojas ir šturmanas, tačiau leidžiama vežtis ir daugiau keleivių;
  • automobilio, techniškai tavrkingo, atitinkančio KET reikalvimus;
  • gero nusiteikimo :)

Ko tikėtis renginyje. Ralio principas - ekipažas važiuoja pagal legendą, laikydamasis nurodytų laiko normų (vidutinio greičio), kad laiku atsižymėtų laiko kontrolės punktuose (LK). Trasoje teks atlikti ir įvairias užduotis, vadinamas papildomomis rungtimis (PR). Ekipažai tiksliausiai atsižymėję LK punktuose ir geriausiai atlikę PR užduotis, pretentuoja į apdovanojimus :) Susipažinkite su renginio NUOSTATAIS - tai labai svarbus dokumentas, be to ten rasite trumpus PR aprašymus. Su kaikuriomis PR užduotimis galite susipažinti TURISTAS.LT Youtube kanale ar praėjusių renginių Facebook foto albumuose.

Kaina ir registracija. Išankstinė registracija vykdoma užpildant ekipažo paraišką internete. 
Ekipažo startinis įnašas renginyje, mokamas varžybų dieną dalyvių registracijos metu, o jo dydis priklauso nuo išankstinės registracijos paraiškos pateikimo datos:
• iki 2019.05.05 d. (imtinai) - 25 Eur;
• 2019.05.06 – 12 d. - 30 Eur;
• 2019.05.13 – 19 d. - 35 Eur.

Svarbiausios nuorodos: NUOSTATAI; REZULTATAI, FOTO albumas, FB renginys;

Papildoma informacija - telefonu 8 682 55071 ir el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, norint jį peržiūrėti. .

Prenumeruokite naujienas FB icon Instagram icon YT icon

Renginio draugai ir rėmėjai:

 TIENS logo

Vizpro logotipas 500

turizmo akademija

turistas

ČIA YRA VIETOS JŪSŲ REKLAMAI :)

Žymos: Automobiliu, Ralis